Deelnemers

In het Smart Industries Fieldlab de Peel nemen voornamelijk MKB’ers uit regio Helmond-De Peel deel. Er zijn ook enkele grotere bedrijven die deelnemen. De bedrijven zijn werkzaam in diverse sectoren binnen de ‘smart industries’-sector. De bedrijven zijn betrokken bij die projecten die hun de grootste economische waarde opleveren. Door samen te werken in het Smart Industries Fieldlab de Peel vormen deze bedrijven de koplopersgroep binnen de regionale maakindustrie in Helmond-De Peel. De bedrijven stimuleren onderlinge kennisdeling, innovatie en streven hierbij naar behoud van werkgelegenheid en samenwerking met het onderwijs. Dit leidt tot een innovatieve en toekomstbestendige hightech MKB-sector in de regio Helmond-De Peel.

Contact opnemen

Waarom deelnemen?

Het Smart Industries Fieldlab is de locatie in De Peel waar de lokale hightech maakindustrie elkaar ontmoet, van elkaar leert en samen innoveert.

Hightech bedrijvennetwerk in De Peel

Twee weten meer dan één. Door het bundelen van faciliteiten, kennis en kunde vergroten we ons bedrijfsrendement.

Fabriek van de toekomst

De hightech ontwikkelingen gaan snel, er is zoveel mogelijk. Het Smart Industries Fieldlab biedt de ruimte en gelegenheid om te exploreren en te innoveren.

Hybride leeromgeving

De kennis van vandaag overdragen om klaar te zijn voor morgen. We werken samen met onderwijsinstellingen om studenten, andere bedrijven en onszelf in dit proces mee te nemen.

Samen innoveren

In het Smart Industries Fieldlab delen we onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten en doen we gezamenlijk specialistische kennis op.

Kom in contact met ons

Heb je een vraag, wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je graag met ons samenwerken? Laat het weten via onderstaand contactformulier of een mailtje! Gewoon even bellen kan natuurlijk ook.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×