Waarom deelnemen?

Het Smart Industries Fieldlab is de locatie in De Peel waar de lokale hightech maakindustrie elkaar ontmoet, van elkaar leert en samen innoveert.

Hightech bedrijvennetwerk in De Peel

Twee weten meer dan één. Door het bundelen van faciliteiten, kennis en kunde vergroten we ons bedrijfsrendement.

Fabriek van de toekomst

De hightech ontwikkelingen gaan snel, er is zoveel mogelijk. Het Smart Industries Fieldlab biedt de ruimte en gelegenheid om te exploreren en te innoveren.

Hybride leeromgeving

De kennis van vandaag overdragen om klaar te zijn voor morgen. We werken samen met onderwijsinstellingen om studenten, andere bedrijven en onszelf in dit proces mee te nemen.

Samen innoveren

In het Smart Industries Fieldlab delen we onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten en doen we gezamenlijk specialistische kennis op.

Meer informatie

Het Smart Industries Fieldlab is een initiatief van meerdere MKB’ers en enkele middelgrote bedrijven gevestigd in de Peelregio. Het Innovatiehuis de Peel is voorzitter van het Smart Industries Fieldlab en is erop gericht om technologische vernieuwingen beter te laten landen in Helmond, Asten, Deurne, Someren, Laarbeek en Gemert-Bakel.

Samen is het is onze missie om vernieuwende projecten op te zetten in de Peel, die leiden tot procesoptimalisatie en nieuwe business modellen bij de deelnemende bedrijven. In onze regio  enthousiasmeren en inspireren wij andere MKB’ers om ook hun bedrijf digitaal vaardig en toekomstbestendig te maken.

 

Het Smart Industries Fieldlab helpt bedrijven te innoveren door ze te verbinden. Door de krachten te bundelen en samen aan innovatie te werken, zorgen we ervoor dat bedrijven in onze regio klaar zijn voor de toekomst.

Daarnaast zoeken we actief de verbinding met Brainport. Ook wij in de Peel zijn onderdeel van Brainport. Maar in de praktijk vinden ondernemers het lastig om hun weg naar Brainport Eindhoven te vinden. Wij helpen daarbij en maken nieuwe verbindingen vanuit ons netwerk.

Peter

Ik ben er trots op dat ik de voorzitter mag zijn van dit kleurrijke gezelschap MKB'ers. Vanuit deze rol en vanuit het Innovatiehuis de Peel streef ik erna MKB'ers met elkaar te verbinden om zo een grote economische kracht te verwezenlijken in onze regio.

Kurt

AAE is een van de grote trekkers binnen het Smart Industries Fieldlab de Peel. Niet alleen is het fysiek op ons terrein gevestigd, de waarde van samen werken en innoveren staat bij ons hoog in het vaandel.

Kom in contact met ons

Heb je een vraag, wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je graag met ons samenwerken? Laat het weten via onderstaand contactformulier of een mailtje! Gewoon even bellen kan natuurlijk ook.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×