Officieel Smart Industry Fieldlab!

Het is officieel! We zijn een erkend Smart Industry Fieldlab! Onze aanvraag voor de landelijke erkenning en registratie vanuit de Nationale Actieagenda Smart Industry is goedgekeurd. Hiermee is bevestigd dat ons Smart Industries Fieldlab de Peel een bijdrage levert aan een innovatieve en toekomstbestendige hightech MKB-sector in de regio Helmond-De Peel.

De Nationale Actieagenda Smart Industry focust op de productie in waardeketens van bedrijven en het creëren van ecosystemen waarin innovaties, in het bijzonder als gevolg van digitalisering, worden gerealiseerd. Zo definieert de Nationale Actieagenda een Smart Industry Fieldlab als een praktijkomgeving waar Smart Industry oplossingen (slimme producten, nieuwe productieprocessen en diensten) worden ontwikkeld, getest en geïmplementeerd, alsmede een omgeving waar mensen deze oplossingen leren toepassen.

In onze aanvraag voor erkenning als Smart Industry Fieldlab hebben we onze meerjarenplannen en lopende projecten beschreven. Ook de samenwerking met diverse onderwijspartijen om onze kennis te verspreiden in het kader van leven lang leren is beschreven.  Hiermee hebben we voldaan aan de gestelde eisen en zijn we trots op dit predicaat.

 

 

Kom in contact met ons

Heb je een vraag, wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je graag met ons samenwerken? Laat het weten via onderstaand contactformulier of een mailtje! Gewoon even bellen kan natuurlijk ook.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×